31 oktober 2019

Schilderwerk interieur

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in onze regio en ver daarbuiten – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom. Van prachtige oude herenhuizen tot monumenten en van jaren dertig woningen tot nieuwbouw, voor alle projecten hebben wij de expertise in huis. . Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we kwalitatief hoogwaardig binnenschilderwerk zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van ons verwacht. Jij wilt het allerbeste – wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Wij kiezen voor kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Saarloos Schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu, wij gebruiken producten met het DUBO keurmerk. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij OnderhoudNL Garantie gecertificeerd.. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor minimaal is. En voor het openen van de eerste verfblik, wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van jouw eigendommen. Alles zodat we perfect vakwerk kunnen garanderen.

Betrouwbaarheid:

Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk, hechten we veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Kraakhelder. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Want betrouwbaar zijn, dat vinden we heel belangrijk. Dit zie je direct terug aan onze transparante onderhoudsplannen, overzichtelijke offertes (die je overigens geheel vrijblijvend kunt aanvragen) en openbare reviews. In de meeste gevallen zijn dit goede, en heel af en toe mindere beoordelingen. Maar transparant over ons werk, dat zijn we in ieder geval wel.

Jij verwacht het allerbeste, wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze portfolio op deze site of bezoek onze instagram account

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, wij nemen dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.