26 augustus 2023

Schilderwerk interieur

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Ik houd van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in onze regio en ver daarbuiten – dat is mijn specialiteit, al jarenlang. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom. Van prachtige oude herenhuizen tot monumenten en van jaren dertig woningen tot nieuwbouw, voor alle projecten heb ik ruime expertise in huis. Door mij tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, lever ik uiterst kwalitatief en hoogwaardig binnenschilderwerk zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van mij verwacht, als je bekend bent met mijn bedrijfje. Jij wilt het allerbeste – ik wil dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Ik kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Duurzame kwaliteit vind ik heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Saarloos Schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu, ik gebruik producten met het DUBO keurmerk. Om kwaliteit te garanderen ben ik OnderhoudNL Garantie gecertificeerd. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Ik gebruik binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast minimaal is. Voor het openen van de eerste verfblik, wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van jouw eigendommen. Alles zodat ik perfect vakwerk kan garanderen.

Betrouwbaarheid:

Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk, hecht ik veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Kraakhelder. Voor, tijdens en na de klus sta ik klaar voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht maakt mijn werk plezierig. Want betrouwbaar zijn, dat vindt ik heel belangrijk. Dit zie je direct terug aan mijn transparante onderhoudsplannen, overzichtelijke offertes (die je overigens geheel vrijblijvend kunt aanvragen) en openbare reviews. In de meeste gevallen zijn dit goede, en heel af en toe mindere beoordelingen. Maar transparant over mijn werk, dat ben ik in ieder geval wel.

Jij verwacht het allerbeste, ik wil dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze portfolio op deze site of bezoek mijn instagram account

Bent u ook benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, ik neem dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

kleurrijke groet, John Saarloos