23 februari 2023

Renovlies

 

Renovlies:

Renovlies is de trend van deze tijd,  Als u naar een wand bekleed met renovlies kijkt lijkt het net  alsof uw wanden zijn gestuct in fijne pleisterkwaliteit. Het voordeel ten opzichte stucwerk is dat je met renovlies aanzienlijk minder last zal hebben van haar en zetscheuren t.o.v. traditioneel pleisterwerk. Tevens is het een stuk minder gevoelig voor beschadigingen.

Renovlies is afgewerkt in veel gevallen  goedkoper dan regulier afgewerkt stucwerk, ook een voordeeltje dus!  Renovlies is een product dat in nieuwbouw, verbouw of bestaande bouw prima verwerkt kan worden. Met renovlies weet u zeker dat uw muren  een mooie gladde en verzorgde uitstraling krijgen.

Als na het plakken van de renovlies  de naden en hoeken worden gekit en naar wens 1 of 2 maal worden gesaust dan zien uw wanden eruit alsof ze spekglad zijn gestuct. Het is zoals gezegd alleen vele malen sterker  dan regulier pleisterwerk!

HOE ZIT DAT DAN PRECIES?:

Als renovlies behang  door mij word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. Renovlies behang ook wel glasweefsel , stuc behang of gladde scan genoemd is een wandafwerking bestaande uit geperste en geweven vezels. Renovlies is in diverse designs met een motief, structuur of juist helemaal glad te verkrijgen, de keuze is dus divers.

Het renovlies behang  kan in de loop van de tijd gewoon weer gemakkelijk opnieuw behandeld worden met een afwerklaag naar keuze. Ik biedt het renovlies pakket aan voor een eerlijke prijs, echter geldt wel dat vakwerk vaak wat kostbaarder is dan het rauwe werk.

Ik werk alleen met top merken zoals, Sigma, Farrow&Ball, Sikkens, Pro Gold. Bij mij bent u altijd verzekerd van topkwaliteit productkeuze. Ik werk met het bekende 150 of 200 grams renovlies behang  op rollen van 1,06 meter breed, uiteraard van hoogwaardige professionele kwaliteit

Renovlies totaalpakket:

In het renovlies totaalpakket (meest gekozen door mijn klanten) zijn alle kosten verwerkt die betrekking hebben op uw wandafwerking. Zo staat u achteraf nooit voor verrassingen!

Het renovlies totaalpakket bestaat uit:

  • Top kwaliteit glad Renovlies behang 150 of 200 gram’s
  • Het pakket is inclusief schuren en  impregneren van  de wanden.
  •  Optioneel is het afdekken van vloeren met profi stucloper
  • De/monteren van armaturen van het licht en schakelmateriaal is inbegrepen
  •  Optioneel is (de)montage van radiatoren en hervullen cv mogelijk
  • Nazien en gladschuren van oneffenheden en na repareren butsen en deuken / beschadigingen
  • Aanbrengen van het renovliesbehang middels verlijming
  • Afkitten van de naden, hoeken en evt. plinten
  • 2 x dekkend latex aanbrengen met een professionele  kwaliteit latex met scrobklasse 1  in wit  / RAL9010 of RAL9016  tegen een aantrekkelijke meerprijs is iedere gewenste tint mogelijk.
  •  Satinlook of mettalic latex ook mogelijk tegen meerprijs, dit geldt ook voor de Farrow&Ball muurverven in ons assortiment.

Bent u ook benieuwd naar wat ik voor u kan  betekenen?  Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, ik neem dan  contact op voor verdere informatie en eventueel een afspraak.

Kleurrijke groet, John Saarloos