22 februari 2016

Renovlies

Renovlies:

Renovlies is de trend van dit moment ! Als u naar een wand bekleed met renovlies kijkt lijkt het net  alsof uw wanden zijn gestuct in fijne pleisterkwaliteit. Het voordeel ten opzichte stucwerk is dat je met renovlies aanzienlijk minder last zal hebben van haar en zetscheuren t.o.v. traditioneel pleisterwerk, tevens is het een stuk minder gevoelig voor beschadigingen.

Renovlies is afgewerkt in veel gevallen ook iets goedkoper dan regulier afgewerkt stucwerk, ook een voordeeltje dus!  Renovlies is een product dat in nieuwbouw, verbouw of bestaande bouw prima verwerkt kan worden, met renovlies weet u zeker dat uw muren  een mooie gladde en verzorgde uitstraling krijgen.

Als na het plakken van de renovlies  de naden en hoeken worden gekit en naar wens 1 of 2 maal worden gesaust dan zien uw wanden eruit alsof ze spekglad zijn gestuct, het is zoals gezegd alleen vele malen sterker  dan regulier pleisterwerk!

HOE ZIT DAT DAN PRECIES?:

Als renovlies behang door ons word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. Renovlies behang ook wel glasweefsel , stuc behang of gladde scan genoemd is een wandafwerking bestaande uit geperste en geweven vezels die in diverse designs met een motief, structuur of juist helemaal glad te verkrijgen is, de keuze is dus divers.

Wij werken met het bekende 150 of 200 grams renovlies  op rollen van 1,06 meter breed, uiteraard van A merk fabrikanten.

De renovlies  kan in de loop van de tijd gewoon weer gemakkelijk opnieuw behandeld worden met een afwerklaag naar keuze. Wij bieden ons renovlies pakket aan voor een vanaf prijs van €14,50 p/m excl btw (dit is niet de prijs voor het totaalpakket)

Wij werken alleen met top merken zoals, Sigma, Farrow&Ball, Sikkens, Pro Gold. Bij ons bent u altijd verzekerd van topkwaliteit productkeuze.

In ons totaalpakket (meest gekozen door onze klanten) zijn alle kosten verwerkt die betrekking hebben op uw wandafwerking. Zo staat u achteraf nooit voor verrassingen!

Ons totaalpakket bestaat uit:

  • Top kwaliteit glad Renovlies behang 150 of 200 gram naar gelief uw wensen(dubbel geweven, ondoorzichtige,3 mm dikke kwaliteit)
  • Het pakket is inclusief schuren, impregneren van  de wanden.
  •  Optioneel Afdekken van vloeren met stucloper.
  • De/monteren van armaturen en optioneel de radiatoren.
  • Nazien en gladschuren van oneffenheden en na repareren butsen en deuken.
  • Aanbrengen van de renovlies door een vakman van Saarloos schilderwerken
  • Afkitten van de naden, hoeken en evt. plinten
  • 2 x dekkend latex aanbrengen met een professionele  kwaliteit latex met scrobklasse 1  in wit  / RAL9010 of RAL9016  tegen een aantrekkelijke meerprijs is iedere gewenste tint mogelijk.
  •  Satinlook of mettalic latex ook mogelijk tegen meerprijs, dit geldt ook voor de Farrow&Ball muurverven in ons assortiment.

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, wij nemen dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.