22 februari 2016

Renovlies

Renovlies:

Renovlies is een redelijk nieuwe wandafwerking voor muren en plafonds . Als u naar afgewerkt renovlies kijkt lijkt het net  alsof uw muren zijn gestuct in fijne pleisterkwaliteit. Het voordeel ten opzichte stucwerk is dat je met renovlies minimaal last zal hebben van scheuren in muren of plafonds, tevens is het een stuk minder gevoelig voor beschadigingen.

Renovlies is afgewerkt in veel gevallen ook iets goedkopoer dan regulier afgewerkt stucwerk, ook weer een  voordeeltje dus!. Renovlies is een product dat in nieuwbouw, verbouw of bestaande bouw prima verwerkt kan worden, met renovlies weet u zeker dat uw muren  een mooie gladde en verzorgde uitstraling hebben. Als na het plakken van de renovlies  de naden en hoeken worden gekit en naar wens 1 of 2 maal worden gesaust dan zien de muren en/of plafonds eruit alsof ze spekglad zijn gestuct, het is alleen vele malen sterker  dan regulier pleisterwerk!

HOE ZIT DAT DAN PRECIES?:

Als renovlies behang door ons word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. Renovlies  is een redelijk nieuw behangsoort, renovlies behang ook wel glasweefsel , stuc behang of genoemd is een behangsoort bestaande uit geperste en geweven vezels die kunnen afgewerkt met een motief of structuur of juist helemaal glad, alles is mogelijk. Wij werken met het bekende 150 of 200 grams renovlies  op rollen van 1,06 meter breed.

Deze wandafwerking  kan in de loop van de tijd altijd gemakkelijk opnieuw behandeld worden met een afwerking naar keuze. Wij bieden onze service van het plakken aan voor een vanaf prijs van €13,50 per m2

Wij werken alleen met top merken zoals, Sigma, Farrow&Ball, Sikkens, Pro Gold. Bij ons bent u altijd verzekerd van topkwaliteit productkeuze.

In ons totaalpakket (meest gekozen door onze klanten) zijn alle kosten verwerkt die betrekking hebben op uw wandafwerking,  zo staat u achteraf nooit voor verrassingen!

Ons totaalpakket bestaat uit:

  • Top kwaliteit glad Renovlies behang 150 of 200 gram naar gelief uw wensen(dubbel geweven, ondoorzichtige,3 mm dikke kwaliteit)
  • Het pakket is inclusief schuren, impregneren en lijmen van de wanden
  •  Optioneel Afdekken van vloeren met stucloper
  • De/monteren van armaturen envoptioneel de radiatoren.
  • Nazien en gladschuren van oneffenheden en na repareren butsen en deuken.
  • Aanbrengen van het behang door een vakman van Saarloos schilderwerken
  • Afkitten van de naden, hoeken en evt. plinten met Pro Gold polymeerkit. (vele malen sterker dan acrylaat)
  • 2 x dekkend latex aanbrengen met een professionele  kwaliteit latex met scrobklasse 1  in wit  / RAL9010 of RAL9016 optioneel zijn meerdere tinten mogelijk.
  •  Satinlook of mettalic latex ook mogelijk tegen meerprijs.(geldt ook voor farrow& ball muurverven)
  • Verwijderen van stucloper en woning aan u opleveren

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, wij nemen dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.