26 augustus 2023

Airless spuitwerk

Toe aan een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking of nieuw lakwerk? Door verwarmd te spuiten wordt het resultaat echt super strak, ook daarvoor moet je bij Saarloos schilderwerken zijn. Want naast traditioneel schilderwerk ben ik ook gespecialiseerd in Airless spuitwerk. Met een schat aan ervaring opgedaan door de jaren heen garandeer ik kwalitatief hoogwaardig Airless spuitwerk. Kwaliteit zoals je het verwacht. Om deze kwaliteit te garanderen ben ik OnderhoudNL Garantie gecertificeerd

De wandafwerking en het strakke lakwerk maken samen de ruimte. En als schilder weet ik als geen ander wat een kleurpalet van de ruimte met mensen kan doen.

Vakkundig en uiterst zorgvuldig spuit ik diverse onderdelen uw woning, appartement of kantoor. Van stenen muren en plafonds, tot het Airless spuiten van houten en stalen deuren, in elke gewenste kleur. Ook buiten kan ik met mijn apparatuur perfect uit de voeten Daarvoor gebruik ik dan zeer weerbestendige muurverven, silicaten of kwartsen van o.a. Sigma, farrow and Ball, Keim en Global. Indien gewenst kan er uiteraard voor buiten ook airless lakken of dekkende beits worden verspoten .

Waarom spuiten?

Naast de egale afwerklaag heeft het Airless spuiten nog een belangrijk voordeel: de kosten. Latex spuiten is doorgaans voordeliger dan ‘normaal’ schilderwerk. Hoewel dit afhankelijk is van de situatie en oppervlakte, kan het tot wel 20% goedkoper uitvallen. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard, dus je hebt minder overlast, echter is er een kanttekening: niet alles is geschikt om te spuiten. Benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Die bespreek ik graag met je.

Garantie op behoud latex en lakverf

De kwaliteit van het spuitwerk vind ik heel belangrijk. Ikwerk uitsluitend met de modernste latex en verfproducten en speciaal ontwikkelde spraylakken en stellen hieraan maximale kwaliteitseisen. Daarom kun je van mij uitstekende garantievoorwaarden verwachten.

Bent u ook benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, Ik neem dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

Kleurrijke groet, John Saarloos