31 oktober 2019

Airless spuitwerk

Toe aan een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking of nieuw lakwerk? Door verwarmd te spuiten wordt het resultaat superstrak. En ook daarvoor moet je bij Saarloos schilderwerken zijn. Want naast traditioneel schilderwerk zijn we ook gespecialiseerd in airless spuitwerk. Met een bulk ervaring vanuit uiteenlopende projecten garanderen wij kwalitatief hoogwaardig Airless spuitwerk. Kwaliteit zoals je het verwacht. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij OnderhoudNL Garantie gecertificeerd

De wandafwerking en het strakke lakwerk maken de ruimte. En als schildersbedrijf weten wij als geen ander wat een ruimte met mensen kan doen. Inmiddels hebben we al jaren ervaring met het spuiten van latex en diverse lakverven . Vakbekwame schilders die het hanteren van de speciale spuiten voor latex en lakverf eigen hebben gemaakt. We gebruiken hiervoor de beste apparatuur van Graco Inc of Wagner en de modernste producten van Sigma

Vakkundig en uiterst zorgvuldig spuiten we diverse onderdelen in woningen, appartementencomplexen en flats. Van stenen muren en plafonds, tot het airless spuiten van houten en stalen deuren. In elke gewenste kleur. Maar ook buiten kunnen wij met onze apparatuur perfect spuiten. Daarvoor gebruiken we dan zeer weervaste latex van Sigma en Kwartsverven. En, indien gewenst kunnen we uiteraard ook airless lak spuiten, dan spuiten we losse onderdelen in onze spuitcabine bij ons op locatie, bijvoorbeeld nog te monteren deuren.

Maar de egale afwerklaag van latex kan ook gewoon heel praktisch zijn. Zo zijn er soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn. Handig voor in keukens of badkamers. De keuze van afwerklaag is daarom heel belangrijk. Daar praten we je graag over bij. Zodat je een goede keus maakt voor het gewenste resultaat van de latex afwerklaag. Een resultaat dat past bij jouw stijl, jouw wensen en de specifieke uitdagingen van jouw woning.

Waarom spuiten?

Naast de egale afwerklaag heeft het Airless spuiten nog een belangrijk voordeel: de kosten. Latex spuiten is doorgaans voordeliger dan ‘normaal’ schilderwerk. Hoewel dit afhankelijk is van de situatie en oppervlakte, kan het tot wel 20% goedkoper uitvallen. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard, dus je hebt minder overlast. Een kanttekening: niet alles is geschikt om te spuiten. Benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Die bespreken we graag met je.

Garantie op behoud latex en lakverf

De kwaliteit van het spuitwerk vinden we heel belangrijk. We werken uitsluitend met de modernste latex en verfproducten en speciaal ontwikkelde spraylakken en stellen hieraan maximale kwaliteitseisen. Daarom kun je van ons uitstekende garantievoorwaarden verwachten.

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, wij nemen dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.