31 oktober 2019

De winterschilder

de winterschilder pakt jouw schilderwerk graag aan in de koudere maanden. Binnen én buiten. Met een omvangrijk portfolio van zeer uiteenlopende projecten garanderen we dezelfde duurzame kwaliteit. Kwaliteit dat verder gaat dan enkel het schilderwerk. Uitstekende service en verregaande garanties. Dát kun je van ons verwachten. Ook in de winter.


Het opfrissen van het schilderwerk is allang niet meer seizoensgebonden, door de ontwikkeling van de producten welke wij gebruiken kan het buitenwerk over 4 seizoenen gespreid worden. Daarom schilderen wij het hele jaar door. Zowel binnen als buiten. Al jaren zijn wij een van de toonaangevende schildersbedrijven in onze regio en ver daar buiten. Het vakkundig schilderen en in ere herstellen van prachtige panden, dat is onze specialiteit. Ook in de koudere maanden.

Van de allernieuwste woningen tot aan de oudste karakteristieke monumentale panden. De tijd van het jaar maakt ons niet uit – we nemen de tijd voor onze projecten. Want door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou, jouw woning en jouw wensen.

Mede door die aandacht zijn wij  zeer bedreven geworden met het schildersvak. We werken uitsluitend met de allerbeste en modernste materialen. We hebben alle expertise in huis om de juiste verfmaterialen te selecteren voor in de winterperiode. En op de juiste wijze toe te passen. Onze vakmensen leveren duurzame kwaliteit. Om daad te voegen bij het woord, wij zijn OnderhoudNL Garantie gecertificeerd

Wil je de zekerheid van een echte vakman tegen een lager tarief, vraag ons naar de geldende voorwaarden en pak die korting welke de winterschilder u biedt. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan.