26 augustus 2023

Schilderwerk exterieur

Je zoekt een vakkundige buitenschilder? Dan ben je bij Saarloos Schilderwerken aan het goede adres. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garandeer ik buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Uitstekende service en uitgebreide garantie op het geleverde buitenschilderwerk. Dát kun je van mij verwachten. Om deze kwaliteit te garanderen ben ik OnderhoudNL Garantie gecertificeerd.

Mijn bedrijfje is op het gebied van buitenschilderwerk al jaren een vaste en betrouwbare waarde, daar ben ik trots op! Want ik hou van het prachtige schildersvak. Het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van (oude) panden – dat is mijn passie en specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oude karakteristieke monumentale panden, herenhuizen en kantoren.

Aandacht voor schilderwerk

Door de jaren heen heb ik geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van jouw pand. Ik begin daarom altijd bij het begin. Voordat ik start met het buitenschilderwerk schets ik een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleer ik een loepzuiver plan voor de uitvoering. Door mij tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, lever ik de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals je het verwacht. Kwaliteit, die blijft.

Jij verwacht het allerbeste, ik wil dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in mijn portfolio op deze site of bezoek onze instagram account

Bent u ook benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, ik neem dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

Kleurrijke groet, John Saarloos.