31 oktober 2019

Binnenschilderwerk

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in onze regio en ver daarbuiten – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom. Van prachtige oude herenhuizen tot monumenten en van jaren dertig woningen tot nieuwbouw, voor alle projecten hebben wij de expertise in huis. . Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we kwalitatief hoogwaardig binnenschilderwerk zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van ons verwacht. Jij wilt het allerbeste – wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Wij kiezen voor kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Saarloos Schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu, wij gebruiken producten met het DUBO keurmerk. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij OnderhoudNL Garantie gecertificeerd.. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor minimaal is. En voor het openen van de eerste verfblik, wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van jouw eigendommen. Alles zodat we perfect vakwerk kunnen garanderen.

Jij verwacht het allerbeste, wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze portfolio op deze site of bezoek onze FB-pagina

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, wij nemen dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.