26 augustus 2023

Glas

 Het zetten van glas

Bij Saarloos wordt de waarde van authenticiteit begrepen, ook waarom die waarde behouden moet blijven. Daarom moderniseer ik de beglazing bij u zonder dat de charme van de traditionele elementen verloren gaat. Ik heb ruime expertise in huis om glas te zetten in de authentieke stijl van jouw huis. Denk aan:

  • Glas en lood restauratie en behoud
  • Vervangen van enkel glas door dubbelglas
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • Vervangen van dubbelglas
  • Plaatsen van monumentenglas
  • plaatsen van Bengglas


Ik sta dus voor restauraties waarbij alle authentieke elementen behouden blijven. Maar als het even kan, moet de renovatie wel meer leefcomfort opleveren. Het plaatsen van dubbelglas heeft veel voordelen. Je huis is beter geïsoleerd (en dus beter bestand tegen temperatuurswisselingen), en tocht is verleden tijd. Interessant voor je energierekening, bovendien zijn ramen van dubbelglas een stuk steviger dan enkelglas. Ook een bijkomend voordeel van dubbelglas is dat het geluid buiten houdt. En laten we wel zijn, een oase van rust is wel zo fijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? vraag geheel vrijblijvend een offerte bij mij aan.

Hoe ga ik te werk?:

Bij mij staat kwaliteit altijd voorop. De ervaren service is, in mijn optiek, onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van het geleverde werk. Wat wikonder service versta? Heldere communicatie, transparantie en de tijd nemen. Tijd voor jou en voor de klus. Bovendien neem ik de tijd om de klus uitvoerig met je te bespreken. Op voorhand. In gewoon heldere taal. Een eerlijk en inzichtelijk verhaal. als het project eenmaal loopt probeer ik een zo goed en helder mogelijk antwoord te geven op je op alle mogelijke vragen. Gedurende de gehele klus ben ik jouw aanspreekpunt en houdt ik zicht op het werk. Korte lijnen. Wel zo prettig, vindt ik.

Bent u ook benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, ik neem dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

Kleurrijke groet, John Saarloos