31 oktober 2019

Glas

 Het zetten van glas

Bij Saarloos snappen we de waarde van authenticiteit. En waarom die waarde behouden moet blijven. Daarom moderniseren wij zonder dat de charme van de traditionele elementen verloren gaat. We hebben alle expertise in huis om glas te zetten in de authentieke stijl van jouw huis. Denk aan:

  • Glas en lood restauratie en behoud
  • Vervangen van enkel glas door dubbelglas
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • Vervangen van dubbelglas
  • Plaatsen van monumentenglas


Wij staan dus voor restauraties waarbij alle authentieke elementen behouden blijven. Maar als het even kan, moet de renovatie wel meer leefgemak opleveren. Het plaatsen van dubbelglas heeft veel voordelen. Je huis is beter geïsoleerd (en dus beter bestand tegen temperatuurswisselingen), en tocht is verleden tijd. Interessant voor je energierekening. Bovendien zijn ramen van dubbelglas een stuk steviger dan enkelglas. Een bijkomend voordeel van dubbelglas is dat het geluid buiten houdt. En laten we wel zijn, een oase van rust is wel zo fijn Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Hoe wij werken

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. De ervaren service is, in ons optiek, onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van het geleverde werk. Wat wij onder service verstaan? Heldere communicatie, transparantie en de tijd nemen. Tijd voor jou en voor de klus. Bovendien nemen we de tijd om de klus uitvoerig met je te bespreken. Op voorhand. In gewoon heldere taal. Een eerlijk en inzichtelijk verhaal. Een van onze vaklieden op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen. Gedurende de gehele klus zijn wij jouw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen. Wel zo prettig, vinden wij.

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan, wij nemen dan spoedig contact op voor het maken van een afspraak.