22 februari 2016

Wandafwerking

 

Renovliesbehang, ideale wandafwerking in nieuwbouw, verbouw of renovatie!

Renovlies behang is een redelijk nieuwe wandafwerking van al uw muren en zelfs plafonds kunnen ermee geplakt worden. Als u naar afgewerkt renovlies behang kijk ziet het  eruit uit alsof al uw muren zijn gestuct. Het voordeel tegenover stucwerk is dat je met renovlies behang nooit last zal hebben van scheuren in uw muren of plafonds.

Sommige klanten kiezen  er daarom voor om hun nieuwbouwwoning of bedrijfspand de eerste 5 jaar de muren te behangen met renovlies behang, dit zodat de eventuele werking van het gebouw opgevangen word en u nooit last van scheuren zult hebben. En renovlies behang werk inclusief afwerking is altijd goedkoper als stuc werk inclusief afwerking.
Wij brengen renovlies behang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, met renovlies behang weet u zeker dat uw muren altijd een mooie moderne uitstraling hebben. Als na het plakken van de renovlies behang alles word gekit en afgewerkt zien de muren of plafonds eruit alsof ze spekglad zijn gestuct, het is allen vele malen sterker en beschadigingsgevoelig dan regulier gipswerk!

Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang.
Renovlies behang is een redelijk nieuw behangsoort. Renovlies behang ook wel glasweefsel , stuc behang of glasvezelbehang genoemd is een behangsoort bestaande uit geperste en geweven vezels die kunnen afgewerkt met een motief of structuur of juist helemaal glad, alles is mogelijk. Wij werken met het bekende 150 grams renovlies behang op rollen van 1,06 meter breed.

Ons renovlies behang kan in de loop van de tijd altijd gemakkelijk opnieuw met latexverf behandeld worden. Wij bieden de dienst van renovlies behang aan in een totaalpakket.

Wij maken uw muren en plafonds strak en glad voor zeer voordelige prijzen. Renovlies behang bieden wij per m2 aan inclusief afwerking van het behangwerk in welke kleur dan ook. U kunt er ook voor kiezen om de afwerking van de latex aan te brengen in bijv zijdeglans of afneembare latex.
Wij werken alleen met top merken zoals, Sigma, Farrow&Ball, Sikkens, Pro Gold. Bij ons bent u altijd verzekerd van topkwaliteit productkeuze.
In ons totaalpakket zijn alle kosten verwerkt die betrekking hebben op uw wandafwerking,  zo staat u achteraf nooit voor verrassingen!

 

Ons totaalpakket bestaat uit:

 • Top kwaliteit glad Renovlies behang 150 grams (dubbel geweven, ondoorzichtige,3 mm dikke kwaliteit)
 • Het pakket is inclusief schuren, impregneren en lijmen van de wanden
 • Afdekken van vloeren met stucloper
 • De/monteren van armaturen en eventuele verwarming
 • Nazien en gladschuren van oneffenheden en uitrepareren butsen en deuken.
 • Aanbrengen van het behang door een vakman van Saarloos schilderwerken
 • Afkitten van de naden, hoeken en evt. plinten met Pro Gold polyurethaankit. (vele malen sterker dan acrylaat)
 • 2 x dekkend latex aanbrengen met een professionele  kwaliteit latex met scrobklasse 1  in iedere gewenste kleur.
 • Dit kan uiteraard met onze airless spuit worden aangebracht voor een ultrastrak resultaat
 •  Satinlook of mettalic latex ook mogelijk tegen meerprijs.(geldt ook voor farrow& ball muurverven)
 • Verwijderen van stucloper en woning aan u opleveren.