22 januari 2014

Buitenschilderwerk

 

Saarloos schilderwerken zorgt voor duurzaam buitenschilderwerk

Saarloos schilderwerken zorgt voor professioneel schilderwerk. Dat betekent dat het schilderwerk er mooi uit ziet, dat ook lastige details goed in de verf staan en dat het materiaal weer jaren vooruit kan. Saarloos schilderwerken  zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid.Zelfs in de winter kunt u op goed schilderwerk rekenen, omdat de winterschilder speciale maatregelen treft. Schilderen is belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Schilderwerk beschermt materiaal, zoals hout en stucwerk, tegen vocht en slijtage. Gemiddeld is het schilderwerk eens per 5 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Vaak kunt u dit al zien aan bijvoorbeeld scheurtjes, blaasjes of verkleuring van de verf.

Saarloos schilderwerken zorgt voor het schilderwerk in verschillende stappen, denk aan de voorbereiding zoals ontvetten waterproof voorschuren, machinaal schuren en primeren. Elke stap is belangrijk voor een langdurig mooi resultaat. Schilderwerk geeft uw huis een frisse, nieuwe uitstraling. Dat geldt zowel voor binnen- als voor buitenschilderwerk. Belangrijk voor goed schilderwerk is onder meer de laagdikte die de schilder aanbrengt, de verfsoort die hij gebruikt en natuurlijk de uitvoering.Het is zo simpel dat je het bijna zou vergeten: het schilderwerk buiten klaarmaken voor de wintermaanden. Het kwetsbaarst zijn de liggende delen. Daar kunnen zand, vuil, stof en bladeren zich ophopen, maar ze kunnen ook vollopen met water, sneeuw en ijs.

Laat u ons de zorgen van het onderhoud van uw woning wegnemen  en neem contact op voor het opmaken van een geheel vrijblijvende offerte.

 

Houtrenovatie

Houtrot ontstaat als houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren te vochtig worden. Bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud zijn er de oorzaak van dat vocht in de constructie kan komen. In het vochtige Nederlandse klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. De ene houtsoort is daar gevoeliger voor dan de andere houtsoort. Houtrot is vaak al verder doorgewoekerd dan zichtbaar is. Saarloos schilderwerken is gecertificeerd houtrot specialist op dit gebied. We onderzoeken de constructie en bepalen hoe ver het hout is aangetast. Vervolgens doen we u een voorstel voor de beste oplossing in uw situatie. Soms is het voldoende om de aangetaste delen te verwijderen en de ruimte op te vullen. Is de situatie ernstiger, dan zal het hout deels moeten worden vervangen.